ویژه کنکور

تحلیل فیزیک کنکور اردیبهشت

تحلیل فیزیک کنکور اردیبهشت

سلام به همه گاماس بیستی های عزیزم وقتتون بخیر باشه!
کنکور اردیبهشت هم برگزار شد و همین جا من یه نکته‌ای رو بهتون بگم بچه‌ها: که ۴۰ درصد آزمایشی کنکورتون تموم شد.

میدونم خیلی هاتون حساب ویژه‌ای باز کرده بودین روی کنکور اردیبهشت ولی قسمت اصلی کارمون برای از الان به بعد هست. چه ۶۰ درصد امتحان نهایی ها که پیش رو داریم، حالا این چیزی که دارم میگم بیشتر برای بچه های دوازدهمی هست که کنکور اردیبهشت اولین کنکورشون بوده، خیلی با شرایط آزمون آشنا نبودند،گ تازه وارد جوش شده بودند، با این آشنا نبودند که یهو بلندگو ممکنه یه چیزی بگه، یا مراقب ها بیان وسط جلسه و… و خیلی از بچه های دوازدهم که جامعه آماری خیلی بالایی از این کنکور رو تشکیل دادن، شاید اون رضایتی که از خودشون انتظار داشتند رو نداشتند، حالا از اینجا به بعد دیگه کنکور اردیبهشت تموم شد، کم کم باید وارد یک فاز دیگه ای از کنکور بشیم، میخوایم که خودتون رو پیدا کنید و آماده بشید برای مرحله بعدی کنکور که خیلی مهمتر و اصلی تره بچه ها.

حالا چیزی که من میخوام باهاتون صحبت کنم امروز اختصاصی درس فیزیک هست ولی خواستم که یک سری چیزهایی رو هم همین اول کار بگم که یه خورده خیال خودتون رو راحت تر کنید و به این فکر کنید که قرار از حالا به بعد چیکار کنید و همین موضوع هست که بهتون کمک میکنه.

حالا یه تحلیل کلی از کنکور اردیبهشت داشته باشیم بچه ها قسمت فیزیکش البته.

قسمت فیزیک که من سوال ها رو نگاه کردم میتونم بگم به نسبت درس های دیگه راحت تر بود، درصد گیریش به نسبت سه تا درس دیگه راحت تر بود، خیلی هاتون دیگه تا الان درصد حساب کردید واسه خودتون حالا بخوام یه تراز کلی یا بهتره یه درصد کلی بهتون بگم که وضعیت خوب چطوره و چه درصدی راضی کننده هست برای بچه های مختلف به اینصورت هست:
برای بچه های قوی یعنی بچه های با تراز مثلا ۶۴۰۰ ۶۵۰۰ به بالا، این بچه ها میتونستند درصد ۷۰ و ۷۰ به بالا رو بزنند، باز حکم کلی نمیشه داد، خیلی ها این ترازی که میگیرند بخاطر درس های دیگه هست ولی خب در کل درصد ۷۰ به بالا درصد خیلی خوبی حساب میشه، شاید اگر کنکور دو سال قبل بود میگفتم که درصد ۸۰ به بالا درصد بچه های قوی هست ولی خب این کنکور چون یه خورده سوالاتش گاها طولانی تر بود گاها یه ایده کوچیکی داشت و گاها شاید محاسبات چند مرحله بود، من میگم که بالای ۷۰ درصد و درصد بین ۴۰ تا ۷۰ درصد حالا مناسب بچه های متوسط هست یعنی بچه هایی که تراز مثلا دور و بر ۶۰۰۰ دارند، حالا این دور و بر ۶۰۰۰ رو مثلا تعریف بکنیم میشه بین ۵۶۰۰ تا ۶۴۰۰ که توی رنج درصد ۴۰ تا ۷۰ و حالا درصد زیر ۴۰ ، حالا با توجه به بچه های دیگه من دارم میگم، اینکه حالا ممکنه که بچه های دیگه قوی تر کار کرده باشند شاید اون چیزی که میخواین رو بهتون نده، مثلا درصد پایین ۳۵ ۴۰ درصد حالا درصد خیلی جالبی برای درس فیزیک نیست، یعنی نباید خیلی روش حساب باز بکنید، پس این رو فعلا داشته باشید.
من گفتم که هنوز کار داریم تا کنکور، هنوز فرصت های خیلی بیشتری داریم واسه از حالا به بعد و قسمت اصلی کارمون واسه از حالا به بعد هست. خیلی ها روی ۱۰۰ درصدی که از حالا به بعد دارند ۶۰ درصد امتحان نهایی و ۴۰ درصد کنکور حساب باز کردند.

و من بهتون بگم خیلی از بچه‌ها، مخصوصاً بچه‌های دوازدهم، گفته بودن که من میخوام برم کنکور اردیبهشت رو بدم و کار رو تموم کنم و بعدش فقط بشینم برای امتحان نهایی بخونم بعد دیدن که اونجوری که باید نشده، میدونم که خیلی‌هاتون به این فکر کردین که هنوز کنکور تیر رو هم هست و شاید اون ۴۰ درصد تیر خیلی پررنگ تر باشه تا این ۴۰ درصد اردیبهشت، ولی حتی اگر روی اردیبهشت هم حساب ویژه ای باز کردین و خیلی تمایلی به کنکور تیر ندارین هنوز ۶۰ درصد کار مونده.

پس بریم ببینیم که از حالا به بعد رو باید چیکار کنیم:

قطعا ما دیگه کم کم شروع میکنیم به خوندن درس های امتحان نهایی، حالا با توجه به سطح مختلف بچه ها، اینکه تا الان چطور کار کردن، برنامه ریزی متفاوت میشه، ولی چیزی که وجود داره اینه که درواقع حداقل این هفته باید استارت خوندن برای امتحان نهایی ها رو بزنید و بعد از اون اگر میخواید برای کنکور تیر ماه خودتون رو آماده کنید از هفته بعدش هم واسه کنکور تیر برنامه ریزی کنید، چون که میخوام اول وارد جو و اون حس و حالی که امتحان نهایی داره بشید و از همین الان خودتون رو آماده کرده باشید واسه امتحان نهایی ها، بعدش که حالا اومدید توی جو امتحانات نهایی، کم کم برنامه ریزی کنید و اگر وقت کردید برای کنکور تیر ماه بخونید، یعنی کنارش میتونید برنامه ریزی کنید حالا روش های برنامه ریزی خیلی متفاوت هست وارد جزئیاتش نشیم و اگر مشاوری دارید بهتره با ایشون صحبت کنید.

اما حالا اگر بخوایم یه خورده اختصاصی تر راجع به فیزیک صحبت کنیم اینه که چیکار باید بکنیم؟!

ببینید بچه ها من بخوام بگم که کدوم سوال ها کدوم فصل ها به نسبت سخت تر مطرح شده بودن اینه که: خیلی با فصل حرکت شناسی بازی کرده بودن یعنی حرکت شناسی رو هم ترکیب کرده بودن با فصل۲ دوازدهم دینامیک و هم فصل۳ دهم کار و انرژی جنبشی یعنی قبلا خیلی معمولی مثلا از فصل کار و انرژی جنبشی سوال میدادن و اصلا چیزی از شتاب صحبت نمیکردن ولی حالا شتاب رو هم داده بودن توی قضیه کار و انرژی جنبشی و درکل هم تعداد سوالات حرکت شناسی بالاتر بود و هم به نسبت فصل های دیگه سطحش بالاتر بود یعنی شما اگر مشکل خیلی جدی دارین برای حرکت شناسی خیلی نیازی نیست که وقت زیادی بذارید روی این فصل و تمرکزتون رو بذارین روی نقاط قوتتون و همین رو نگه دارین و حفظش کنید که سوال های حرکت شناسی اگر سخت شد خیلی نگرانی بابتش نداشته باشید ولی اگر روی حرکت شناسی خیلی وقت گذاشتین و حالا توی کنکور نتونستید اون درصدی که میخواید رو بگیرید بنظرمن از حالا به بعد بیشتر از هر فصل دیگه برای حرکت شناسی وقت بذارید چون خیلی از سوالاتش میتونه ترکیب بشه و تعداد سوالاتش هم بالاست پس اگر یه خورده بیشتر وقت بذارید میتونید به سوالاتش جواب بدید ولی این مخصوص بچه های هست که خیلی قوی کار کردن و ادعا دارند توی حرکت شناسی ولی اگر تا الان خوب کار نکردید در حد سوال های متوسط و حالا ضعیف کار کردید و رفتید سر جلسه دیگه نیازی نیست که بیشتر از این مته به خشخاش بذارید و بیاید تمرکزتون رو واسه فصل های دیگه بذارید.

حالا از بین فصل های دیگه کدوم فصل رو میتونید قشنگ روش سرمایه گذاری کنید؟

سوالات فصل الکتریسیته ساکن و مغناطیس سوالات خیلی خوبی بودن و سوالاتی نبودن که اذیت کنن، بچه ها اگر تا حالا درحد مدرسه و کتابکار های سطح اولتون کار کردید همین رو ادامه بدید یعنی از سه تا چهار تا سوالی که برای فصل۲ یازدهم الکتریسیته جاری و مدار ها بود قشنگ میتونستین ۲تاش رو جواب بدین حتی ۳ تاش رو هم میتونستین جواب بدین یعنی سوالاتش اونقدر چالشی نبود، پس این رو هم داشته باشید و برای سوالات فصل ۴ دوازدهم فیزیک اتمی بیشتر میتونید تمرکزتون رو بذارید روی نیمه عمر و فروپاشی و از بخش های اولش سوالات به نسبت سخت تری میتونن طرح کنن یعنی قسمت دوم فیزیک اتمی میتونه خیلی واستون مهم تر باشه. از فصل۳ دوازدهم نوسان هم میتونید قسمت آیینه هارو فعلا درحد همون چیزی که کار کردید ببرین جلو و نمیخواد بیشتر کار کنین ولی از قسمت‌های دیگش سوالات به نسبت خوبی داده بودن و میتونید ازش درصد بگیرین.
حالا من خواستم یه توضیحات کلی هم راجع به فیزیک بصورت تخصصی تر بدم و هم یه سری نکات مشاوره‌ای بهتون بگم که شاید بتونه کمکتون کنه، که چیکار بکنید و چطوری عمل کنید واسه از حالا به بعدتون که اگر کنکور اردیبهشت اونجوری که میخواستید نشده حداقل بتونید جبرانش بکنید و اگر کنکور اردیبهشت رو هم خوب دادین بتونین همین روند رو ادامه بدین و تکمیلش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *