برنامه ریزی کنکور, شیوه مطالعه دروس, مشاوره

مشاور یازدهم

مشاور یازدهم و نکاتی درباره ی نحوه مطالعه یازدهمی ها در نوروز

مشاور کنکور خانم مهری دانشجوی داروسازی تبریز رتبه برتر کنکور تجربی

یازدهمی ها؛ در ایام نوروز چیکار کنم؟ دهم، نیمسال اول یازدهم یا درسای بعد ترم اول؟؟؟

مشاور یازدهم

مشاور یازدهم

یه لحظه وایسید!!

سوالی که تو ذهن اکثر بچه های سال یازدهم میاد اینه که این تعطیلات نوروز رو باید کدوم یک از مطالب رو بخونم تا تسلط بیشتری داشته باشم و خیالم راحت تر باشه.اما من میگم گاهی وقتا برای ادامه ی راه، باید وایسیم و عملکرد گذشته مون رو بررسی کنیم.پس یه لحظه وایسین ببینین تا الآن چیکار کردین.خب سال قبل، دهم رو گذروندین و تا الآن، نیم سال اول سال یازدهم و حدودا دو هشتم الی چهار هشتم نیمسال دوم رو هم تو مدرسه طی کردین. اما چیزایی که تا الآن خوندین،خارج از چند حالت نیست؛ یا از نظر تستی و تشریحی خوب کار کردین، یا فقط تشریحی خوندین و تست نزدین و یا اصلا خوب نخوندین و باید مجددا بصورت تشریحی و تستی کار بشه.

انتخاب آزمون

شما هر آزمونی که شرکت کنین، بهترین نوع برنامه ریزی برای این ایام، اینه که تا نصف ایام تعطیل، نیمسال اول رو مرور کنین و بعد از مرور نیمسال اول تا نصفه ی تعطیلات، شروع به مرور درس های بعد از امتحانات ترم اول کنید.
هر آزمونی و با هر بودجه بندی ای که دارین،در این حالت خیالتون از بابت چیزایی که تا الآن از یازدهم خوندین راحت میشه؛ چون که وقتی تابستون برسه، به دلیل حجم مطالب و استرسی که از دوستاتون میگیرین، نمیتونین تصمیم بگیرین که الآن باید چیکار کرد؛ دهم، یازدهم یا پیشخوانی دوازدهم.

به همین خاطره که تاکید میکنم چیزی که الآن باید تو اولویتتون باشه، درسای نیمسال اول و [بطور میانگین] سه هشتم نیمسال دومه. اما با توجه به وضعیت مطالعتون تا الآن، میتونین بعنوان فعالیت بیشتر، تو برنامتون از یک یا دو درس اختصاصی دهم هم استفاده کنین. پیشنهاد من، اینه که با توجه به اینکه بعد عید، تو بودجه بندی آزمونا (و مدارس)، قسمت گیاهی زیست یازدهم شروع میشه، بهتره اول زیست گیاهی دهم رو شروع کنین تا هم مروری برای دهم باشه و هم مقدمه ای برای یادگیری بهتر گیاهی یازدهم.

حالا برسیم به نحوه ی مرور در ایام عید:

اولین کاری که پیشنهاد میکنم انجام بدین، اینه که بیاین لیست مطالب رو ریز به ریز بنویسین؛ گفتار۱، گفتار۲،گرماشیمی، هندسه ی تحلیلی، توابع و معادلات درجه۲، انرژی ذخیره شده در خازن و…اینطوری مطالب رو ریز به ریز با جزئیاتش بنویسین و در ستون مقابل،میزان تسلط اولیه رو درج کنین و باتوجه به این تسلط اولیه، زمانی که برای مرور تشریحی نیاز دارین رو بنویسین؛ اما کاملا واقع بینانه و بدور از ایده آل گرایی.

یادتون باشه اگه شما نصف مطالب رو با کیفیت صد در صد بخونین، خیلی بهتر از اینه که صد در صد مطالب رو با کیفیت پنجاه درصد بخونین.چرا که وقتی برای همه ی مطالب وقت گذاشتین و همه رو تا حدی (و نه کامل) خوندین، تعداد پاسخ های اشتباهتون خیلی بالاتر از حالتیه که فقط نصف مطالب رو خوب کار کردین. چون تو حالت اول، شما میدونین که نباید به مطالبی که نخوندین دست بزنین اما وقتی همه رو خوندین، اکثر سوالا براتون شک دار میشه و حیفتون میاد که نزنین؛ چون براش وقت گذاشتین.پس کاری که باید انجام بدین، اینه که بعد مرور تشریحی هر قسمت که مشخص کردین، تست آموزشی و بعد به دفعات بیشتر، تست زماندار بزنین؛ اما تکه تکه. و نکته ی آخر اینکه برای هر مطلب، مقدار و دفعات تست ها، با توجه به اهمیت محتوا باید انتخاب بشه.

موفق باشید

 

مشاور کنکور, مشاوره کنکور, مشاور یازدهم ,مشاوره ی یازدهم ,کنکور تجربی ,رتبه برتر کنکور ,رتبه برتر کنکور تجربی ,داروسازی تبریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *